Krohne & Storm

// ADRESSE

Borgergade 6, 6., 1300 København K

Syddansk Universitet

Kan koncentrationsmusik og mindfullness nedsætte stress og give skarpere hjerner?

Et forsøg værd

Syddansk universitet skulle i forbindelse med et forsøgsprojekt undersøge, om kort tids daglig brug af en app med koncentrationsmusik og mindfullness, kan nedsætte stress og give skarpere hjerner hos medarbejdere i danske virksomheder. Til kampagnen var der produceret en video samt en landingsside, som forklarede mere om, hvad forsøgsprojektet indebar. Målsætningen var tilmeldinger fra små- og mellemstore virksomheder.

Vores metode

Indsamling af tilmeldinger på Facebook og Instagram, ved målretning af trafik- og lead annoncer til udvalgte B2B målgrupper.

Resultat

Kampagnen resulterede i over 300% flere tilmeldte virksomheder end den oprindelige målsætning. Faktisk, måtte vi flere gange undervejs revidere kampagneplanen grundet den overvældende interesse. Og således endte vores bidrag med, at sikre over 50.000 ansatte på tværs af mere end 160 virksomheder, som deltagere i forsøgsprojektet.