Krohne & Storm

// ADRESSE

Borgergade 6, 6., 1300 København K

Case: Escapio

Escapio er et rejsebureau fra Berlin der er specialiseret i at sælge ophold på luxushoteller, SPA og wellness hoteller, designhoteller, romantiske hoteller samt boutiquehoteller primært i Europa, men også oversøisk. På platformen finder du altid hotellerne til den bedste pris, da konceptet går ud på at prissammenligne mellem op til 200 kanaler hver gang du laver en søgning.

Hotellerne er håndplukket af Escapios erfarne hotel-scouts og kvalitetskriterierne for at hotellerne kan være præsente på platformen er meget strenge. Ved udvælgelsen er det parametre som hotellernes kvalitet, et overbevisende koncept og gæstfrihed, som er afgørende for, om de kan komme ind og være en del af platformen. Af alle hoteller, som ansøger om at blive vist på platformen, er det kun ca. 20 % som slipper gennem nåleøjet.

Når du søger dit hotel på Escapio, går bookingmotoren ind og søger på de omkring 200 sider og når den bedste pris er fundet, kan du med ét klik komme ind på den side, som tilbyder dig den bedste pris på siden.

Opgaven

Vi blev kontaktet af Escapio da de ville have verificeret deres setup af tracking ift. både Google AdWords og Facebook annonceringsplatformen. Indtil dette punkt havde omkring 90 % af den trafik, som kommer ind på Escapio været båret af et gennemgribende SEO arbejde, som har stået på gennem flere år.

Nu havde man et ønske om at koble flere marketingkanaler på, og her skulle der især være fokus på retargeting og display annoncering, som kunne trackes gennem hele købsflowet, med henblik på optimeringen af kampagner på tværs af annonceringsplatforme.

Output

Arbejdet blev udført i sammenarbejde med Escapios marketingsteam og inhouse udviklere på kontoret i Berlin.

Efter en kort proces blev trackingen implementeret og valideret på tværs af platforme som Google Tag Manager, Google Ads og Facebook Ads og annonceringstiltagene kan nu trackes hele vejen gennem kunderejsen.

Skal du have valideret og evt. have forbedret dit tracking setup på tværs af dine annonceringsplatforme så kontakt os for en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Besøg Escapio.